SÅ ATT DU KAN BLI FÖRST MED DET SENASTE

Vår mötesplats är för dig som vill vara först med det senaste på marknaden. Håll dig uppdaterad på trender inom allt ifrån fine dining och fastfood till nya take away lösningar och klimatsmarta råvaror. Hit kommer de största leverantörerna till de mest nischade uppstickarna. Möt branschen på Nordens viktigaste mötesplats.

plantbaserad mat

PLANTBASED

Nya vegetariska alternativ väller in på marknaden och fler och fler väljer att ställa om.  Vi kikar på vilka ersättningsalternativ vi kommer se mer av i framtiden.

FOOD & HEALTH

Vi pratar om fördelarna med flerfunktions-måltider. Hur kan vi optimera vår tid samtidigt som vi prioriterar och tar hand om vårt välmående?

FOODTECH

Med robotisering och teknik kommer fantastiska möjligheter – hur kommer detta effektivisera och påverka vår bransch i framtiden?

SUSTAINABILITY

Hur skapar vi  lönsamhet i branschen efter ett tufft år – utan att kompromissa på det medvetna företagandet och värnandet av vår planet?

take away

TAKE AWAY

Vad betyder uttrycket Walk Away och vilka är egentligen de stora trenderna vi kan se inom Take Away? Kommer även stjärnkrogarna att behöva anpassa sig?

Namnlös design (41)

NEW TIMES

Nya tider kräver nya lösningar. Vilka mervärden behöver branschen addera för att tillgodose konsumentens allt större krav på upplevelser?

Vi har samlat alla viktiga stora och små leverantörer under ett och samma tak. Det gör det enkelt för dig att hitta det du behöver inom exempelvis mat och dryck, utrustning och maskiner, förpackningar, inredning och kassasystem.

 

Här får du full koll på de senaste som händer på marknaden!
Var med när branschkändisar lagar mat inför öppen ridå och lyssna på experter som bjuder på intressanta samtal om årets trender!

Vår mötesplats har egentligen bara ett syfte, att vara platsen där du hittar möjligheter samtidigt som du utvecklar nya och underhåller dina nuvarande relationer. Här samlas hela branschen under ett tak, kanske möter du personen som kan ta dig vidare mot din nästa affär!

Scroll to Top