BESÖK OSS FÖR ATT BLI FÖRST MED DET SENASTE

Vår mötesplats är för dig som vill vara först med det senaste på marknaden. Håll dig uppdaterad på trender inom allt ifrån fine dining och fastfood till nya take away lösningar och klimatsmarta råvaror. Hit kommer de största leverantörerna till de mest nischade uppstickarna. Möt branschen på Nordens viktigaste mötesplats.

ÅRETS TEMA - ''THE NEW NORMAL''

De senaste tiden har omformat det vi tidigare sett som normalt, nya beteenden har lett till nya vanor och behov.
En enorm kreativitet har växt fram ur pandemins spår. Hur ser det nya normala ut och framtiden efter det? Tillsammans med experter och branschprofiler tar vi fram svaren.

NEW WAYS OF OPERATING

Under pandemin har restauranger och andra verksamheter tvingats hitta nya kreativa lösningar för att överleva. Vi har sett allt ifrån nya erbjudanden, förändrade menyer och kreativa take away-lösningar till smarta möbleringar och oväntade samarbeten. Är dessa lösningar bara början på en förändringsvåg som kommer att fortsätta att rulla eller återgår vi mer till hur det såg ut innan?

NEW EXPERIENCE OF DINING

När Take Away blivit den nya normala ställs allt högre krav på att utforma koncept som ger gästerna mer än bara mat. Äta kan man ju göra hemma. Vad kommer gästerna vilja ha när allt är öppet igen utan restriktioner? Vad kan man göra? Och hur kan man göra det?

NEW WAYS OF SERVING

Behovet av den traditionella servicepersonalen har förändrats i en värld där en app istället kan göra jobbet. Hur kan vi fånga känslan av den fysiska serviceupplevelsen trots att kontakten sker digitalt? Hur hittar man balansen mellan teknologi och service?

NEW WORLD OF TECH

Den tekniska utvecklingen i restaurangbranschen har under de senaste 1,5 åren oundvikligen skyndats på. Digitaliseringens möjligheter är många då exempelvis robotar kan göra monotona uppgifter i köket, AI kan beräkna matsvinn, nya matprodukter skapas och nya sätt att producera mat i städerna upptäcks. I vilken takt kommer detta att fortsätta? Vart är vi på väg? Hur påverkar digitaliseringen yrket och hantverket? Och vad tycker konsumenten är ok?

NEW WAYS OF EATING

Allt fler intresserar sig nu för var råvarorna på tallriken kommer ifrån. Trenderna, såsom närodlat, säsongsbaserat, hållbart, ekologiskt, hälsosamt och vegetariskt i kombination med de nya beteenden och behov som har uppkommit, ställer högre krav på alla som jobbar professionellt med mat. När landsgränserna öppnar igen och tillgång till råvaror inte är ett problem, vilka trender är här för att stanna? Vad skall man satsa på och vad skall man tänka bort?

Namnlös design (41)

NEW WAYS OF WORKING

Under de senaste åren har kockbristen varit ett faktum och situationen har under pandemin inte gjort saken bättre. Till följd av arbetsbrist blev många tvingade att sadla om. Med krävande arbetsvillkor och arbetstider kan det vara svårt att vara attraktiv som arbetsgivare. Vad ingår i den nya kockens arbete och vilka arbetsuppgifter kan göra kockyrket mer attraktivt igen?

Vi har samlat alla viktiga stora och små leverantörer under ett och samma tak. Det gör det enkelt för dig att hitta det du behöver inom exempelvis mat och dryck, utrustning och maskiner, förpackningar, inredning och kassasystem.

Här får du full koll på de senaste som händer på marknaden! Var med när branschkändisar lagar mat inför öppen ridå och lyssna på experter som bjuder på intressanta samtal om årets trender!

Vår mötesplats har egentligen bara ett syfte, att vara platsen där du hittar möjligheter samtidigt som du utvecklar nya och gamla relationer. Här samlas hela branschen under ett tak, kanske möter du personen som kan ta ditt företag vidare!

Scroll to Top