BESÖK OSS FÖR INSPIRATION OCH NYHETER

LEVERANTÖRER OCH PARTNERS

Spana in allt från små lokala uppstickare till de största leverantörerna med de breda utbuden. Välkommen till branschens viktigaste mötesplats!

HÅLL KOLL PÅ BRANSCHEN

Upplev de senaste smakkombinationerna och använd alla sinnen på ett sätt som du endast kan göra i realtid. Starta inköpsåret på en gemensam plattform så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad och förbättra din verksamhet.

DE SENASTE TRENDERNA OCH NYHETERNA

Se 2022 års nyheter först! Ta del av årets produktlanseringar i montrarna. Inspireras av nya smaker eller varför inte lyssna på intervjuer med experter från branschen. Ta del av tips från professionella matlagare och profiler.

BREDDA DITT KONTAKTNÄT

Ta del av nya idéer och använd vår mässan som kontaktyta för att binda nya kontakter och träffa branschkollegor. Detta är den mest kompletta branschmässan innehåll från livsmedel och drycker till utrustning, tekniska lösningar, interiör och smarta förpackningar.

VAD SÄGER VÅRA BESÖKARE?

Jag är här för att prata med leverantörer och kontakter i branschen, jag har även under dagen skapat åtminstone ett nytt avtal.
man
Peter Kappen
Kökschef Solliden skansen
Jag letar efter nya smaker, nya trender & nya produkter att köpa in.
Jag har redan hittat flera leverantörer av intresse.
man
Peter Forsell
KAM Kronfågel
Jag är här för att se de nya trenderna som presenteras, jag vill också bibehålla den goda kontakten med branschen och hitta nya kontakter.
man
Nick Carlsson
Inköpare Ica
Scroll to Top