VARFÖR SYNAS PÅ VÅR MÄSSA?

EN MÖTESPLATS DÄR DU GÖR AFFÄRER

På vår mässa får du uppleva de positiva effekterna av det omvända kundbesöket där mötet och affärerna sker naturligt då kunderna kommer till dig. Under två fyllda dagar får du träffa branschens beslutsfattare. Välkommen att göra affärer hos oss!

MÖT BESLUTSFATTARE FRÅN HELA BRANSCHEN

Våra besökare är beslutsfattare från offentlig sektor samt privata kedjor och aktörer från servicebutiker, eventparker caféer, och restauranger.
För att skapa de bästa förutsättningarna för dig att skapa möten som leder till affärer har studenter, barn och pensionärer inte tillträde på vår mässa.

HÄR NÅR DU DINA MÅL

De flesta utställarna på våra mässor bokar om sitt deltagande till nästa event direkt på mässgolvet. Det ger oss som arrangör en bra indikation på att utställarna på våra mässor når sina mål.

HOS OSS ÄR DET ENKELT ATT VARA UTSTÄLLARE

Det ska varken vara svårt eller tråkigt att planera sitt deltagande på vår mässa. Under två effektiva dagar får du ta del av färdiga monterpaket och smarta verktyg för att samla nya leads. Kontakta Pia eller Kristoffer så hjälper dom dig med alla frågor kring att ställa ut.

SÅ SÄGER VÅRA UTSTÄLLARE

''Vi är jättenöjda och har hittat flera nya kunder, redan första dagen har vi bytt information med 445 potentiella samarbetsparter''
kvinna
Charlotte Svensson
Ansvarig, Axfood Snabbgross
''För oss är det här den viktigaste mässan på hela året. Det här är vårt huvudfokus och vi kommer definitivt tillbaka 2021.''

kvinna
Johanna-Magdalena Lundqvist
Marketing manager Haugen-Gruppen AB
''Mässan har varit jättebra! Ett lyckat koncept för att enkelt kunna dela information med nya potentiellas kunder & samarbetspartners.''
man
Micke Nobling
Stockholm C & E Gastro Import

VI HÅLLER DIG UPPDATERAD I BRANSCHEN

Prenumerera på nyhetsbrevet för Fastfood, Café & Restaurant Expo så får du också ta del av exklusiva erbjudanden, nyheter och det senaste inom branschen.

Scroll to Top