BRANSCHENS MAFFIGASTE MÄSSA 2022

MER ÄN BARA EN MÄSSA!

Oavsett om du är  utställare eller besökare, jobbar inom café, fastfood eller restaurangbranschen så har vi något som passar dig. Ända sedan 2007 har vi haft det stora nöjet att hjälpa företag att bilda nya kontakter,  hitta nya produkter, få inspiration och dessutom göra sina största affärer.

EN REN YRKESMÄSSA​

Från start tog vi beslutet att vara en renodlad yrkesmässa. Genom att ha rätt personer på rätt plats har vi lyckats skapa branschens mest affärsdrivna mötesplats. Vi är idag Nordens största mässa av sitt slag och finns nu i Göteborg, Stockholm, Malmö, Tammerfors och Helsingfors. Missa inte chansen och träffa upp till 300  beslutsfattare och utställare!

KOM OCH KÄNN STÄMNINGEN!

Har du varit på vår mässa tidigare så vet du att den påminner om den där fantastiska Restauranggatan du fann under en resa. Här är omgivningen fylld av  förväntansfulla branschkollegor med samma mål som du, att göra bra affärer och knyta nya band. Du är varmt välkommen till en atmosfär fylld av härliga dofter, smarta produkter och oemotståndliga smaker! 

NYTT FÖR MALMÖ 2022

Upptäck årets unika koncept med inspirerande branschkändisar,  mer info kommer inom kort!  Detta vill du inte missa!

Scroll to Top