VI FINNS I 5 STÄDER I NORDEN

Vi är idag Nordens största mässa av sitt slag och finns nu i Göteborg, Stockholm, Malmö, Tammerfors och Helsingfors. Vi har något för dig oavsett om du är  utställare eller besökare, jobbar inom café, fastfood eller restaurangbranschen. Här hittar du hela branschen under samma tak!

FRÅN FÖRETAG TILL FÖRETAG

Redan sedan vår första mässa 2007 bestämde vi att oss för att enbart satsa på möten från företag till företag. Vi har sett att det leder till fler kvalitativa möten vilket i slutändan leder till fler affärer. Varmt välkommen att besöka Nordens största branschmässa här i Malmö eller i våra andra 4 städer Göteborg, Stockholm, Tammerfors och Helsingfors.

EN STÄMNING DU INTE VILL MISSA

Här hittar du alla dina branschkollegor och får ta del av de senaste trenderna och nyheterna först. Stig in på en mötesplats fylld av nya och välbekanta smaker, här kryllar det av förväntansfulla människor och färgsprakande montrar.

NYTT FÖR MÄSSAN I MALMÖ

Nu kan du möta aktuella branschkändisar i vårt nya koncept Live-Köket och Loungen där årets huvudperson bjuder på spännande samtal med kända ansikten om de mest aktuella ämnena. Vi har en ständig dialog med branschen  för att kunna erbjuda dig som besökare det allra senaste och matnyttiga innehållet. Håll dig uppdaterad för nyheter om innehållet på mässan i Malmö.

Scroll to Top