Välkommen till

EN MÄSSA SÅ IN I NORDEN

Vi är idag Nordens största mässa av sitt slag och finns nu i 5 städer – Göteborg, Stockholm, Malmö, Tammerfors och Helsingfors. Vi har något för dig oavsett om du är utställare eller besökare, jobbar inom café, fastfood, restaurang eller i någon annan del av HORECA-sektorn. Här hittar du hela branschen under samma tak!

VÅR HÅLLBARHETSPOLICY

Vi behöver alla ta ett större ansvar för vår planet och se över de fotavtryck vi lämnar efter oss. Vår hållbarhetspolicy är viktig för att inspirera alla på vår mässa att tänka mer hållbart. Här kan du läsa vad vi som mässarrangör gör i vårt arbete för hållbara event.

Smakprover på FFCR

Från företag
till företag

Redan sedan vår första mässa 2007 bestämde vi att oss för att enbart satsa på B2B-möten. Vi har sett att det leder till fler kvalitativa möten, vilket i slutändan leder till fler affärer. Varmt välkommen att besöka Nordens största branschmässa i södra Sverige.

Paul Svensson lagar mat på FFCR mässan

En stämning du
inte vill missa

Här hittar du alla dina branschkollegor och får ta del av de senaste trenderna och nyheterna först. Stig in på en mötesplats fylld av nya och välbekanta smaker, här kryllar det av förväntansfulla människor och färgsprakande montrar.

Utställare på FFCR

Mer än bara
en mässa

Upplev det nya scenkonceptet Experience Area, här leder Lennart Wallander resan genom framtidens råvaror i sällskap av spännande gäster. Testa dig fram genom 2023 allra hetaste trender och exotiska smakupplevelser.

BLI FÖRST MED DET SENASTE

Ta del av nyhetsbrevet och få unika erbjudanden, de senaste trenderna och nyheterna om branschen.

Scroll to Top