STÄLL UT I VÅRA 5 STÄDER

Du vet väl om att mässan arrangeras i 5 städer i Norden? Våra besökare uppskattar att vi finns i flera regioner. Det innebär att du med samma mässkoncept har möjlighet att nå ut till flera viktiga geografiska marknader samtidigt som du kan återanvända ditt designade montermaterial i varje stad du ställer ut.

FÖRBERED ER INFÖR MÄSSAN

Du registrerar din monterpersonal själv via My Easyfairs. All monterpersonal måste vara registrerad innan de kommer till mässan, så här går du tillväga:

 1. Logga in på My Easyfairs med det login som du fick när du bokade en monter på mässan. Tryck på ”glömt lösenord” om du behöver ett nytt login.
 2. Klicka på den mässa du ställer ut på 
 3. Välj ”Förbered din monter”, nr 2 på tidslinjen i ert My Easyfairs, och sedan ”Registrera min monterpersonal”. 
 4. Ni länkas nu till en ny portal. Välj ”Personnel” i menyfältet till vänster.
 5. Klicka på ”add new” och lägg till monterpersonalens uppgifter.
 6. Slutligen kan du välja att spara ner registreringarna eller att skicka dem direkt till din personal genom knapparna i vänstra hörnet. 


DIN SÄKERHET - VÅRT FOKUS

Säkerhet har alltid varit en av våra främsta prioriteringar, nu mer än någonsin. Vi gör allt för att våra event och anläggningar ska vara rena och säkra mötesplatser för att träffas och göra affärer. Din hälsa och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet

Vi har höjt våra redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som Covid-19 innebär. Du kan därför känna dig helt säker när du besöker våra event och anläggningar.

Läs mer om säkerheten på Malmömässan

MY EASYFAIRS

I  vår utställarportal MyEasyfairs lägger ni upp information om företaget, er logga, kontaktuppgifter, registrerar monterpersonal samt hämtar banners och er digitala biljett.

LÄR KÄNNA BESÖKAREN

SÄKRA DIGITALA VISITKORT MED HJÄLP AV SMARTBADGE

Smart Badge – Ett digitalt visitkort! Som utställare får du på inflyttningen en läsare att sätta på er montervägg för att förbättra den totala upplevelsen för våra besökare. Läsaren är en trådlös sensor som placeras i din monter. När besökaren touchar läsaren med sin smart badge samlar de automatiskt in all den företagsinformation som ni delat i ert My Easyfairs. Informationen sammanfattas och skickas i ett samlat e-mail efter avslutat mässdag. 

Smart badge – från besökare till kvalificerat lead! Om du som utställare har ett GoLeads- eller ett GoPlus- paket drar du ytterligare fördelar med vår smart badge technology.  Ni får nämligen tillgång till en lista med alla kontaktuppgifter till de som touchat er läsare under mässan.  Listan hittar ni i regel i ert My Easyfairs dagen efter mässan stängt.

SCANNA NYA INTRESSANTA KONTAKTER MED HJÄLP AV VISIT CONNECT

Visit Connect ingår i deltagandet för er som valt EasyGo Leads eller EasyGo Plus- paketet. Tjänsten gör det möjligt för dig att enkelt samla information om era besökare genom att skanna QR-koden på deras badgar. Ett effektivt sätt att skaffa kvalificerade leads, utan att riskera att tappa bort viktiga visitkort eller kontaktuppgifter!

Strax innan mässan får du ett Visit Connect-mail med en personlig länk, följ länken och skapa ditt personliga inlogg och lösenord. I mailet får du även en guide över hur du går till väga, följ den så sätter du enkelt upp er visit connect.

Viktigt! Kom ihåg att detta måste göras innan du besöker mässan, det går alltså inte att göra på plats om du inte har tillgång till ditt personliga inlogg, dator och internet.

VI HJÄLPER ER ATT SYNAS

MARKNADSFÖRING VI KAN GÖRA FÖR ATT RÄTT KUNDER SKA KOMMA TILL DIN MONTER

Vi finns här för er och hjälper till med allt från marknadsföringsmaterial, digitala utskick till anpassade inbjudningar till era kunder och nätverk. Vi marknadsför er medverkan och ert varumärke. Vi lägger gärna upp era gästartiklar, nyheter och aktiviteter på vår hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Vi arbetar bland annat med:

 • Samarbeten med branschföreningar och magasin
 • Digital annonsering
 • Sociala medier
 • Nyhetsbrev
 • Utskick av personlig inbjudan via post
 • Utskick av digital inbjudan
 • Inbjudan och information via partners, sponsorer och utställare

Vill du vara med i våra kanaler? Eller behöver du marknadsföringsmaterial? Kontakta oss!

MARKNADSFÖRING DU KAN GÖRA för att ditt deltagande ska bli en succé!

Som utställare och partner räknar vi med att ni maximerar möjligheterna som  mässan skapar genom att bjuda in besökare och sprida ordet om ert deltagande till ert nätverk.

 • Bjud in era kunder och nätverk.
 • Sprid er medverkan på sociala medier.
 • Bli publicerad: lyft en aktuell frågeställning, hett ämne eller ett spännande case på vår hemsida, nyhetsbrev och sociala medier. Skriv ett redaktionellt inlägg och skicka in till oss. Författare och företag står som tydlig avsändare samt länkad. Maila det till stina.johansson@easyfairs.com Vi förbehåller oss rätten att avgöra vad som i slutänden publiceras i mässans marknadsföring.

ÄR DET NÅGOT ANNAT DU FUNDERAR PÅ?

HITTA TILL OSS!

MALMÖMÄSSAN
Mässgatan 5
215 32 Malmö

Scroll to Top