STÄLL UT I VÅRA 5 STÄDER

Du vet väl om att mässan arrangeras i 5 städer i Norden? Våra besökare uppskattar att vi finns i flera regioner. Det innebär att du med samma mässkoncept har möjlighet att nå ut till flera viktiga geografiska marknader samtidigt som du kan återanvända ditt designade montermaterial i varje stad du ställer ut.

FÖRBERED ER INFÖR MÄSSAN

I  vår utställarportal MyEasyfairs lägger ni upp information om företaget, er logga, kontaktuppgifter, registrerar monterpersonal samt hämtar banners och er digitala bil

Du registrerar din monterpersonal själv via My Easyfairs. All monterpersonal måste vara registrerad innan de kommer till mässan, så här går du tillväga:

 1. Logga in på My Easyfairs med det login som du fick när du bokade en monter på mässan. Tryck på ”glömt lösenord” om du behöver ett nytt login.
 2. Klicka på den mässa du ställer ut på 
 3. Välj ”Förbered din monter”, nr 2 på tidslinjen i ert My Easyfairs, och sedan ”Registrera min monterpersonal”. Ni länkas nu till en ny portal. Välj ”Personnel” i menyfältet till vänster.
 4. Klicka på ”add new” och lägg till monterpersonalens uppgifter.
 5. Slutligen kan du välja att spara ner registreringarna eller att skicka dem direkt till din personal genom knapparna i vänstra hörnet.

   

Vi finns här för er och kan hjälpa till med personligt marknadsföringsmaterial. Vi kan även publicera era gästartiklar om en aktuell frågeställning, hett ämne, spännande case, nyheter eller aktiviteter som ni ska ha i montern. Vi förbehåller oss rätten att avgöra vad som i slutänden publiceras i mässans kanaler. Maila materialet till: stina.johansson@easyfairs.com

bo nära mässan & få rabatt

rabatt på hotell för dig som utställare

Besökare och utställare på Malmömässan får 12% på övernattningen
på Malmö Arena Hotel. Hotellet ligger med bästa placering rakt över gatan från Malmömässan. Givetvis ingår en stor härlig frukostbuffé. Vårt pris: ”Event Special Promotion” ger dig 12% rabatt på den aktuella dagens pris och du bokar detta erbjudande direkt via denna bokningslänk:

BOKA HÄR >

Priset kan endast bokas via länken och är ett fullt flexibelt pris vilket innebär att du kan avboka ditt rum kostnadsfritt fram till 16.00 på ankomstdagen. Gäller dig som besökare, utställare eller annan deltagare på ett arrangemang på Malmömässan. Observera att giltig biljett/inbjudan eller annan bekräftelse till Malmömässan måste visas upp vid incheckning på hotellet för att ha rätt till priset. Priset gäller ett begränsat antal rum och går ej att kombinera med andra rabatter.

SMART BADGE & VISIT CONNECT

Som utställare får du på inflyttningen en läsare att sätta på er monterväggen för att förbättra den totala upplevelsen för våra besökare. Läsaren är en trådlös sensor som placeras i din monter. När besökaren touchar läsaren med sin smart badge samlar de automatiskt in all den företagsinformation som ni delat i ert My Easyfairs. Informationen sammanfattas och skickas i ett samlat e-mail efter avslutat mässdag. 

Om du som utställare har ett GoLeads- eller ett GoPlus- paket drar du ytterligare fördelar med vår smart badge technology. Ni får nämligen tillgång till en lista med alla kontaktuppgifter till de som touchat er läsare under mässan.  Listan hittar ni i ert My Easyfairs dagen efter mässan stängt.

Visit Connect ingår i deltagandet för er som valt EasyGo Leads, eller EasyGo Plus-paketen. Tjänsten gör det möjligt för er att enkelt samla information om era besökare genom att skanna QR-koden på deras entrékort med din telefon eller surfplatta. Ett smidigt sätt att få kvalificerade och detaljerade leads!

Har ni valt EasyGo Visibility och vill ha tillgång till scanningsfunktionen via telefon? Kontakta oss på support.ffcr@easyfairs.com 

 • Öppna bekräftelsemejlet på din smartphone, detta fick du när du lades upp som monterpersonal i via My Easyfairs i Visit Connect portalen .
 • Om du inte hittar ditt bekräftelsemail kan den som har behörighetsnivån ”admin” till Visit connect
  portalen där skicka en ny länk.
 • När du klickar på Visit Connect-länken kommer du att få en kod skickad till din epostadress, lägg in koden och acceptera villkoren.
 • Ge Visit connect tillgång till din kamera genom att godkänna i pop upp fönstret
 • Bokmärk Visit connect websidan på din hemskärm för enklare och snabbare access.
 • Klicka på ”scan Leads” eller ikonen som ser ut som en liten ”blå gubbe” på skärmen för att börja samla leads. Tips! Den hos er som har behörighetsnivån ”admin” kan på förhand lägga upp ett antal frågor via Visit connect portalen för att enklare och snabbare kvalificera leads. Exempel, vilken produkt är kunden intresserad av? Alternativen är då de produkter ni visar på mässan, osv.

Håll upp din telefon eller surfplatta och skanna QR koden på besökarens namnbricka. Efter att du skannat kan du besvara de förberedda frågorna, lägga till en notering, lägga till ett röstmemo och en bild till varje lead.

ÄR DET NÅGOT ANNAT DU FUNDERAR PÅ?

HITTA TILL OSS!

MALMÖMÄSSAN
Mässgatan 5
215 32 Malmö

Scroll to Top