FAQ

FÖR BESÖKARE

Du har frågorna, här är svaren

PROGRAM

Nej, du registrerar dig som besökare och får en digital entrébiljett med QR- kod skickad till den mejladressen du angav i registreringsformuläret. När du anländer till mässan väljer du själv vilka aktiviteter du vill delta på.

Observera att du måste ha registrerat dig som besökare och mottagit en entrébiljett för att kunna ta del av mässans program. Entrébiljetten är kostnadsfri för alla som jobbar inom branschen. 

BILJETTER OCH ANMÄLAN

Du kan inte överlåta din entrébiljett eftersom den är personlig. Däremot går det bra att bjuda in branschkollegor kostnadsfritt. När de registrerar sig som besökare får de en egen personlig entrébiljett.

GENERELL INFO

20 september 2023 10:00-18:00
21 september 2023 10:00-16:00

ÅK KOLLEKTIVT 
Lokala busslinjer 6, 8 och 33 går till Hyllie, linje 6 har även en hållplats (Hyllie vattenpark) vid Malmömässan. De gula regionbussarna stannar vid Hyllie Stationstorg, bland annat linje 346 från Trelleborg och linje 170 från Lund.

MED TÅG
Hyllie station har en unik tillgänglighet i hela Öresundsregionen. Med Citytunneln ligger Copenhagen Airport bara 12 minuters tågresa bort. Till Triangeln tar tåget 3 minuter och till Malmö Central är restiden 6 minuter. Med täta avgångar, dygnet runt, stannar både Pågatåg och Öresundståg vid Hyllie Station, som har uppgångar direkt till Stationstorget som ligger cirka 300 metre från Malmömässan.

MED BIL
Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner ni på PMalmös hemsida: www.pmalmo.se

MED FLYG
Närheten till Danmark och flygplatserna Copenhagen AirporT och Malmö Airport Sturup skapar gynnsamma förutsättningar även för internationella kontakter. Flyger du till Köpenhamn åker du snabbt och enkelt Öresundstågen direkt från Copenhagen Airport på endast 11 minuter. Stationen heter Malmö Hyllie och är det första stoppet i Sverige. Från Malmö Airport Sturup tar du dig till Malmömässan med bil eller taxi på ca 30 minuter. Flygbussar går in till centrum där du kan ta buss eller citytunneln vidare till Malmömässan.

FFCR är en ren fackmässa med 18-årsgräns och är endast öppen för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Legitimation kan krävas tillsammans med visitkort i entrén. Vi kan tyvärr inte ta emot studenter eller privatpersoner. Barnvagnar samt större väskor är inte tillåtet att medföra i mässhallen. Det finns en barnvagnsparkering samt en garderob för väskor. Gående barn har ej tillträde till mässan på grund av säkerhetsskäl, många utställare utför heta arbeten och har riskfylld utrustning. Bebisar i bärsele går bra att ta med in.

Alla besökare får en namnbricka. Den är utrustad med ett chip som gör att du enkelt kan scanna de montrar som du är intresserad av. Du behöver inte längre samla på visitkort, ett mail skickas istället automatiskt till dig innehållande dina favoriter!

PÅ PLATS

Bevakad garderob finns på plats.

Malmömässan ligger belägen vid Inre Ringvägen i Hyllie. I området finns över 3000 parkeringsplatser och även laddstationer för elbilar. Mer information om parkering finner här.

Tyvärr får husdjur inte följa med in på mötesplatsen (gäller ej ledarhund).

På Malmömässan finns det en restaurang och ett café.

Mässan är endast öppen för de som aktivt jobbar inom branschen. Detta är en ren fackmässa och endast representanter från näringslivet och offentliga sektorn får lov att besöka. Legitimation kan krävas tillsammans med visitkort i entrén. Åldersgräns 18 år. Vi kan tyvärr inte ta emot privatpersoner eller studerande. Barnvagnar och större väskor är inte heller tillåtet inne i mässhallen.

BLI FÖRST MED DET SENASTE

Ta del av nyhetsbrevet och få unika erbjudanden, de senaste trenderna och nyheterna om branschen.

Scroll to Top