Mässbilder

3 mässor under 2022 avslutades i Malmö på FFCR – Fastfood & Café & Restaurant Expo

I maj, september och oktober genomfördes branschmässorna, Fastfood, Café & Restaurant Expo efter flera års uppehåll. Totalt besökte 10 210 st personer mässorna och 465 st företag ställde ut.

Vilken branschfest det blev. På mässgolvet smakades och doftades det på allt vad branschen hade att visa upp. Mycket vegetariskt och veganskt, nya tillverkningsmetoder, nya betallösningar och smarta tekniska hjälpmedel kunde upplevas under året i Stockholm, Göteborg och avslutningsvis i Malmö.

Branschen var redo att återigen träffas och göra affärer. Besökare på mässgolvet fick uppleva nya produkter, ny innovation, nya trender och nya smaker. På scenerna var det både Mästerskap i pizzabakning, chiliprovning som fick besökarnas ögon att tåras, kända ansikten som bjöd på himmelska smakprover och trendspaningar.

Det är här alla som jobbar professionellt inom branschen hämtar inspiration, utvecklar sitt utbud, nätverkar, minglar och förhoppningsvis hittar det som behövs för att ta sin verksamhet till nästa nivå.

Nästa tillfälle att besöka Fastfood, Café & Restaurant Expo är i Stockholm 8–9 mars 2023 på Kistamässan och i Malmö på Malmömässan den 20-21 september 2023.

Scroll to Top