Textilia

Skräddarsydd tvätt och textilservice för dig som ställer höga krav på kvalitet och personligt engagemang.

Textilia HoReCa (tidigare Modern tvätt) är en tvätt och textilservicepartner med lång erfarenhet och förståelse från servicebranschen och dess olika förutsättningar och behov. Hos oss finns ingen standardlösning, utan vi erbjuder kundunika och flexibla lösningar helt utifrån dina önskemål, kombinerat med högsta möjliga service och kvalitet. Vårt mål är att vara din textilservicepartner och tillsammans utveckla exakt den lösning som ger dig och dina kunder högsta upplevda värde.

Som kund hos oss får du alltid rådgivning och expertis i val och anskaffning av textilier, högkvalitativ finish på dina textilier, levererade på fasta leveransdagar och med samma chaufför. Självklart har du en personlig kontaktperson som tar helhetsansvaret för att du som kund ska vara nöjd.

Uthyrning av textilier

På Textilia HoReCa (tidigare Modern Tvätt) i Malmö erbjuder vi ett komplett utbud av lösningar inom tvätt, hantering och uthyrning av kläder och linne till restauranger, kök och hotell i Skåneregionen. Genom vår textilservice kan ni hyra bl.a. bäddlinne, frotté, kockläder, dukar och servetter, städmaterial och entrémattor. Att hyra textilier till restaurangen, hotellet eller köket är ett smart, kostnadseffektivt och enkelt sätt att skapa överblickbara kostnader och en bekymmerfri tjänst som frigör tid för dig att fokusera på dina gäster. Tillsammans hittar exakt den typ av bordslinne som passar er stil och budget – vårt sortiment sträcker sig från den helt enkla billiga vita lunchservett till exklusiva italienska textilier av egyptisk bomull. Oavsett vad ni väljer har ni minimalt med administration och inga anskaffningskostnader, vilket ger er mer tid och resurser att fokusera på att göra god mat och ge bästa service. Vi kan erbjuda anpassad design, till exempel invävd eller broderad logo och/eller restaurangnamn på servetter och kläder. Vi erbjuder också servitörskläder så servitören alltid kan hitta rena kläder, i rätt storlek och i den utformningen som bidrar till restaurangens stil och koncept.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top