Välkomna till årets FFCR där vi är stolta att presentera en spännande samarbetsplats mellan Bureca Gruppen och Tamini!
Bureca Proffsen

Välkomna till årets FFCR där vi är stolta att presentera en spännande samarbetsplats mellan Bureca Gruppen och Tamini!

Bureca Gruppen & Tamini

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkomna till årets FFCR där vi är stolta att presentera en spännande samarbetsplats mellan Bureca Gruppen och Tamini! Tillsammans har vi slagit upp vårt bås B:11 för att erbjuda er det bästa av två världar.
Bureca Gruppen – Din Storköksleverantör:
Som er pålitliga storköksleverantör har Bureca Gruppen lång erfarenhet av att förse butiker, restauranger, cafeér och hotell med kvalitetsprodukter. Vårt sortiment inkluderar allt du behöver för att driva ett smidigt och effektivt storkök.

Tamini – Matfabrik med Influenser från Mellanöstern:
Tamini är stolta över att vara en matfabrik som låter dig upptäcka och njuta av den rika smakvärlden från Mellanöstern. Våra produkter är skapade med omsorg och passion för att ge dig autentiska smaker och aromer. Från smakrika falafelbollar till lena och krämiga hummusar, vårt sortiment av innovativa och hälsosamma rätter kommer att föra dina smaklökar på en spännande resa.

Vårt gemensamma bås är ett kraftfullt möte av expertis och passion för mat. Utforska vår kollektion av storköksprodukter och spännande mellanösterninspirerade maträtter. Oavsett om du är en professionell kock, en matentusiast eller helt enkelt älskar god mat, har vi något speciellt att erbjuda dig.

Kom och besök oss på B:11 och låt oss tillsammans ta dig med på en gastronomisk upplevelse du sent kommer att glömma. Vi ser fram emot att träffa dig och dela vår passion för mat!

Varmt välkomna till Bureca Gruppen och Tamini!

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top