OSCAR® Premium Pastes
OSCAR® – Nestlé Professional

OSCAR® Premium Pastes

OSCAR® Premium har skapats med kulinarisk förståelse för moderna gastronomiska behov och respekt för traditionellt hantverk

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

OSCAR® Premium-serien består av 5 smakförhöjande kryddpastor.
Produkterna är mångsidiga och redo att användas, separat eller i kombination med andra OSCAR®-produkter, t.ex. buljong granulat, flytande fond koncentrat eller Signature-fonder, buljonger och såser.

Produkterna är värmebehandlade vilket gör att de kan användas direkt i det kalla köket, utan att behöva värmas upp först. OSCAR® Premium-produkterna är dryga att använda och minskar samtidigt din förberedelsetid och garanterar en jämn smak. Kan med fördel användas som komplement till kryddhyllan, eftersom den höga smakintensiteten gör att smakerna framhävs direkt.

OSCAR® Premium-pasta är gjord av citrusfibrer, som är ett naturligt och vegetabiliskt gelatinmedel. Detta säkerställer att du får ett antal stabila produkter på grund av de stabiliserande och bindande egenskaperna hos citrusfibrerna, vilket är en fördel vid användning i t.ex. en hollandaise eller en vinägrett. Dessutom är alla 5 OSCAR® Premium pastaprodukter vegetariska och/eller veganska.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top