Giovanni RANA
Di Luca & Di Luca AB

Giovanni RANA

Premium pasta fryst & kylt

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Fylld Pasta från RANA – global marknadsledare på färsk Pasta
I vårt Casa dell’Innovazione i Verona i norra Italien arbetar våra kockar och utvecklare sida vid sida fär att ta ta fram det bästa food service-erbjudandet för kräsna restaurangkunder över hela världen.
Kvaliteten på ingredienserna är avgörande för RANA och vi lägger stor vikt vid att hitta de bästa ingredienserna och råvarorna. För att garantera högsta möjliga nivå av produktkvalitet, konsistens och säkerhet väljer vi våra leverantörer av kött, fisk, ost och grönsaker med stor omsorg. Vi tar ingen genvägar och skulle aldrig använda konstgjorda smakämnen eller pulveriserade råvaror.
På RANA har vi 60 års erfarenhet av att göra fylld pasta där allt börjar med den perfekta kombinationen av durumvetemjöl och ägg. Våra tekniska lösningar ger stora och unika fördelar, t ex när det kommer till att kavla pastan extra tun och sedan fylla den med de krämigaste fyllningarna med stora bitar i. Allt för att lyfta den gastronomiska upplevelsen till nya höjder.
De fyllningar som vi noggrant väljer till vårt fyllda pastasortiment har tagits fram speciellt för professionell matservering. Recepten, produktionsteknikerna designade av våra utvecklare och den frysta kedjan gör att vår fyllda pasta behåller sin höga kvalitet under hela hållbarhetstiden.
Buon Appetito!

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top