Cederroth Ögonduschstation
Orkla Wound Care

Cederroth Ögonduschstation

Buffrad vätska ökar chansen att rädda ögonen! Cederroth Ögondusch verkar för att neutralisera ögats pH-värde, dvs den har en neutraliserande effekt på stänk av alkalier och syror vilket ger snabbare resultat än en vanlig koksaltlösning. Effekten är genere

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Buffrad vätska ökar chansen att rädda ögonen!
Cederroth Ögondusch verkar för att neutralisera ögats pH-värde, dvs den har en neutraliserande effekt på stänk av alkalier och syror vilket ger snabbare resultat än en vanlig koksaltlösning. Effekten är generellt starkare på alkalier än syror.

Cederroth Ögonduschstation är desingad för att det ska gå fort att få hjälp. Stationen har plats för 2 flaskor som öppnas automatiskt när de vrids ur hållarna. Flaskorna är utformade så att ögat sköljs med ett rikligt flöde i cirka 1,5 minut och har marknadens längsta hållbarhetstid på 4,5 år.
Hygienisk lucka
En transparent lucka och gummilist skyddar produkterna mot damm och smuts vilket gör att stationen kan placeras även i utsatta miljöer.

Plats för extra tillval
Ögonduschstationen innehåller ett extra utrymme för egna tillval, t ex Blodstoppare, skyddsglasögon eller handskar.

Plåsterautomat
Stationen är också utrustad med en Salvequick Plåsterautomat. Plåstren i vår nya automat dras nedåt för att undvika att man att smutsar eller blöder ner övriga plåster. Plåsterrefillerna sitter fastlåsta i automaten för att säkerställa att de inte försvinner. De tomma refillerna lossas enkelt med en specialnyckel.

Innehåll
2 Cederroth Ögonduschflaskor à 500 ml
Salvequick Plåsterautomat inkl. 40 Textil- och 45 Plastplåster (REF 6444, REF 6036)
1 Ögonduschinstruktion
1 Nyckel
Stationens mått: B 29 x H 56 x D 12 cm.
Salvequick Plåsterautomat (REF 490700) kan köpas separat.

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top