Tekompaniet

Om oss

Tekompaniet har fokus på enbart te sedan år 2000. För att kunna ge dig det bästa och godaste teet, för både smaklökar och samvete, erbjuder vi etiskt och certifierat te av premiumkvalitet i både påse och lösvikt.

Te från Tekompaniet innebär alltid direkt från källan, färskt, ortodoxt producerat, hög kvalitet på råvaror och allt i såväl klassiska som innovativa smakkombinationer.

Hållbarhet för både människa och miljö har varit fokus sedan starten för över 20 år sedan. Vi hoppas att det är viktigt även för dig att människorna bakom tillverkningen har bra villkor, blir väl behandlade samt att natur, djur och miljö också får bra förutsättningar. På Tekompaniet engagerar vi oss i, och supportar, olika projekt i de länder våra teer produceras. Du får med oss en garanti för gott samvete och låg miljöpåverkan.

Vi kan verkligen te och arbetar hårt för att höja kunskapen och intresset för te. Därför delar vi gärna med oss av våra erfarenheter och tips för att ge kunder och gäster en optimal teupplevelse. Med Tekompaniet får du en engagerad och nära samarbetspartner med unik kunskap om te.
Läs mer på www.tekompaniet.se

Välkommen att kontakta våra teexperter på 08 68 40 50 00 eller info@tekompaniet.se
Tack för att du väljer en godare kopp te och bidrar till en bättre värld.

Markerad produkt

Tekompaniets Utvalda Te. Ekologiskt & Fairtrade lösviktste.

Vårt eget utvalda kvalitetste i lösvikt – Ekologiskt & Fairtrade Vårt eget varumärke av kvalitetste i lösvikt. Tekompaniets utvalda te. ​ Efter alla dessa år har vi etablerat många leverantörskontakter med producenter i ursprungsländer. Alltså inga fördyrande mellanhänder vilket även gör att teet är färskt när det når vårt lager i Sverige. ​ Då även etik och miljö ligger oss varmt om hjärtat har vi valt att dubbelcertifiera teerna – Ekologiskt och Fairtrade. ​ De flesta teerna är Single Estate. Det innebär att teet kommer från en och samma plantage vilket borgar för en jämn kvalité. Vårt utvalda te kommer från en småskalig producent. Det innebär också att vi kan göra regelbundna besök, följa produkten från tebuske till förpackning och din kopp te. Även de kryddor och örter som finns i teerna kommer i princip enbart från små lokala odlare på Sri Lanka, även de certifierade Ekologiskt och Fairtrade.

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top