Tekompaniet
Tekompaniet

Tekompaniet

Om oss

Tekompaniet har fokus på enbart te sedan år 2000. För att kunna ge dig det bästa och godaste teet, för både smaklökar och samvete, erbjuder vi etiskt och certifierat te av premiumkvalitet i både påse och lösvikt.

Te från Tekompaniet innebär alltid direkt från källan, färskt, ortodoxt producerat, hög kvalitet på råvaror och allt i såväl klassiska som innovativa smakkombinationer.

Hållbarhet för både människa och miljö har varit fokus sedan starten för över 20 år sedan. Vi hoppas att det är viktigt även för dig att människorna bakom tillverkningen har bra villkor, blir väl behandlade samt att natur, djur och miljö också får bra förutsättningar. På Tekompaniet engagerar vi oss i, och supportar, olika projekt i de länder våra teer produceras. Du får med oss en garanti för gott samvete och låg miljöpåverkan.

Vi kan verkligen te och arbetar hårt för att höja kunskapen och intresset för te. Därför delar vi gärna med oss av våra erfarenheter och tips för att ge kunder och gäster en optimal teupplevelse. Med Tekompaniet får du en engagerad och nära samarbetspartner med unik kunskap om te.
Läs mer på www.tekompaniet.se

Välkommen att kontakta våra teexperter på 08 68 40 50 00 eller info@tekompaniet.se
Tack för att du väljer en godare kopp te och bidrar till en bättre värld.

Nyheter

Jobbannonser

Marknadskoordinator

Ett framgångsrikt team sedan 1999 om elva personer som jobbar utifrån värdeorden Kunskap, Engagemang, Ärlighet och som brinner för hållbarhet och att få göra skillnad!

Gillar du att ha mångfacetterade arbetsuppgifter? Här får du vara med och påverka företagets utveckling under stor frihet och flexibilitet. Du kommer bl a att få skapa sälj- och produktmateriel, annonser, administrera kampanjer, skapa content för, och uppdatera, sociala medier och olika webplattformar.

Din roll blir bred och varierande där du främst har dina egna ansvarsområden men jobbar även nära, och under ledning av, Anki som är vår marknadschef. Som person är du serviceinriktad, noggrann och strukturerad och arbetar lösningsfokuserat samt att du är lyhörd och ödmjuk i ditt sätt att kommunicera.

View Jobs Ads »

Ekonomichef

Ekonomichef heltid
Ett framgångsrikt team sedan 1999 om tretton personer som jobbar utifrån värdeorden Kunskap, Engagemang, Ärlighet och som brinner för hållbarhet och att få göra skillnad!

Nu delar vi upp en kombinerad tjänst på två där du blir ansvarig för att utveckla vår ekonomifunktion, vilket innebär att tjänsten kommer utvecklas över tid. Företaget står inför en spännande internationalisering med bl a ett nystartat dotterbolag i Indien och exportsatsning.

Då hela verksamheten genomsyras av hög serviceanda, är det viktigt att du är utåtriktad, serviceinriktad och har hög integritet. Vi är ett litet bolag där vi jobbar nära varandra med ibland flytande gränser, därför behöver du vara flexibel och prestigelös. Utöver det tror vi att du är driven, engagerad och strukturerad som person och som levererar med hög kvalitet. Vi ser gärna att du är proaktiv för att bidra till bolagets utveckling.

Läs mer på hemsidan
https://www.tekompaniet.se/Meny/Om_oss/Jobb/Ekonomichef

View Jobs Ads »

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top