Standardbox AB
Standardbox AB

Standardbox AB

Om oss

SDX® THERMOBOX® – IDESTA – ICETAINER

SDX® THERMOBOX® – ORIGINALET SEDAN 1969
Vi på SDX® Thermobox® har varit en trygg partner till professionella matlagare och dess mattransport i över 50 år. Vår del i ditt arbete är att skapa trygghet.
Du ska kunna fokusera på matlagningen och veta att de fräscha råvarorna och den goda maten håller samma kvalité när den serveras som när den tillagades.
Du ska också känna dig trygg i att tekniken fungerar. Att temperaturen är exakt den rätta och att boxarna tål den ibland oömma behandling de kan utsättas för.

IDESTA – Specialisten på utrustning till storkök och restauranger
Idesta har sedan 1929 förknippats med kvalitet och innovation. I vår produktutveckling har alltid funktion och kvalitet varit ledstjärnor. I begreppet funktion lägger vi dels enkelt handhavande och lång livslängd men också egenskaper som gör att maten som lagas, varmhålls och exponeras skall vara optimal. Du ska ha de bästa produkterna som gör ditt arbete med att laga och servera god mat så enkelt det bara går.
Från början har vi haft mycket fokus på rostfri utrustning. Under åren har sortimentet succesivt utökats med nya kvalitetsprodukter från företag i egen ägo och från företag där vi har agenturen.
Det innebär att vi kan erbjuda ett av Skandinaviens största sortiment inom storköksutrustning.
Vi fungerar också ofta som rådgivare och experter till konsulter och kökschefer vid leveranser av hela kök där vårt specialkunnande bidrar till att skapa väl fungerande och rationella kök.

ICETAINER – Keeping the right temperature
Visste du att mat snabbt får dålig smak och kvalité när den inte hålls ordentligt kyld? Detta är väldigt enkelt att förhindra med en Icetainer® kylbricka.
Icetainer® Kylbricka är en idealisk lösning för restauranger, hotell, skolor, sjukhus och andra ställen där kyld mat serveras på t.ex. julbord, bufféer och frukostbord.
Med Icetainer® Kylbricka kan man på ett enkelt och billigt sätt hålla maten kall och bibehålla god kvalitet och smak på serveringsbordet.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top