Skånemejerier Storhushåll AB

Skånemejerier Storhushåll AB

Om oss

Det här är Skånemejerier Foodservice

Vårt mål är att vara den mest kompletta och kompetenta partnern inom mejeriprodukter för det professionella köket. Som en del av den internationella Lactalis Group erbjuder vi kunskap och inspiration skräddarsydd för olika typer av verksamheter och erbjuda ett brett utbud av både svenska och importerade produkter.

Kärnan i vårt erbjudande är närproducerade mejeriprodukter gjorda på den finaste mjölken från bönder i Skåne och södra Sverige. Vårt märke Skånemejerier garanterar 100% svensk mjölk. Hjordnära är vårt ekologiska märke och MåVäl är vårt märke för laktosfria produkter.

Med varumärken som svenska Allerum, franska Président och italienska Galbani är vi den ledande leverantören av kvalitetsost på foodservicemarknaden. Med Bravo, Lindahls och Salakis är vi marknadsledande inom juice, kvargprodukter och medelhavsyoghurt. Ljuva och Bistro är varumärken exklusiva för foodservice.

Nyheter

Pannoumi Stek & Grillost

Pannoumi Stek & Grillost

Med en unik metod utvecklad av företagets ostmästare har Skånemejerier skapat en grillost med överlägsen smak och konsistens. Pannoumi Stek & Grillost tillverkas på Skånemejeriers mejeri i Kristianstad på svensk mjölkråvara.

Läs mer »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top