Menigo Foodservice

Menigo en del av Sysco

Om oss

Menigo är en av Sveriges främsta helhetsleverantörer för restaurang, café och offentlig sektor. Vi levererar mat, dryck, förbrukningsartiklar och restaurangutrustning men även anknutna tjänster för både privata och offentliga verksamheter.

Bland våra dryga tusen medarbetare finns allt från säljare och produktspecialister till lagermedarbetare och chaufförer. Gemensamt för oss är inte bara att vi alla arbetar dedikerat för att vara den absolut bästa och mest hållbara samarbetspartnern, utan också att vi är genuint nördiga när det kommer till mat. En passion och ett engagemang som vi riktar mot alla våra kunder – oavsett om du driver det lilla caféet på hörnet, den mellanstora lunchrestaurangen eller kommunens största gymnasieskola.


I vårt gedigna sortiment finns kvalitativa råvaror och produkter från jordens alla hörn men även från gården precis intill. Vi är glada över att kunna erbjuda ett stort utbud färska och ekologiska råvaror från våra lokala producenter. Likväl samarbetar vi med både globala varumärkesleverantörer över hela världen. Vi har tydliga leverantörskrav och riskvärderar de leverantörer vi arbetar med för att säkerställa att de tar ansvar för sin del av värdekedjan.

På tjänsteområdet hjälper vi våra kunder med allt från menyplanering och digital inventering till att öka hållbarheten i sina verksamheter. Vi driver också ett populärt kundprogram som heter Menigo Partner, genom vilket våra kunder kan ta del av massor av fördelaktiga erbjudanden från våra samarbetspartners. Detta inom allt från leasing, el och betallösningar till kurser och inspirerande konferensupplägg.

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top