Enklakassan

Enklakassan

Om oss

Enklakassan är ett APP-baserat kassasystem för Android och iOS.

Med Enklakassan som kassa blir det inte bara enklare att ta emot beställningar i restaurangen, det blir också mer effektivt. Genom att slå in köpet i personalens mobila enhet och skicka bongen direkt till köket minskar risken för felbeställningar och minskar väntetiden för kunden. Detta ökar kundnöjdheten och effektiviserar restaurangverksamheten.

Enklakassan är också mycket användarvänlig, vilket minskar behovet av utbildning för personalen. Personalen kan snabbt och enkelt lägga till tillägg till beställningar, som till exempel extra pommes eller ingen sallad, vilket gör det lättare att skräddarsy beställningar efter kundernas önskemål.

Enklakassans funktioner inkluderar även möjligheten att hantera flera beställningar samtidigt, vilket gör det lättare att hantera rusningstider. Dessutom kan restaurangägare anpassa kassasystemet efter sina behov genom att välja bland olika kontoplaner, integrera bokföringen med Fortnox eller Visma samt ta ut smidiga rapporter.

Slutligen, Enklakassan är en kostnadseffektiv lösning för restaurangverksamheter i jämförelse med traditionella kassasystem. Eftersom Enklakassan är en app-baserad lösning, behöver restauranger inte investera i dyra installationer eller underhåll. Detta gör att Enklakassan passar för alla typer av restauranger, oavsett storlek eller budget.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top