Delifrance Norden AB

Delifrance Norden AB

Om oss

I över 40 år har Délifrance, ett ledande franskt varumärke i den kooperativa koncernen VIVESCIA, sålt frysta bageri-, konditoriProdukter till professionella kunder.

Délifrance uppfann 1978 den förgräddade frysta baguetten, som har blivit en kultprodukt på bara några få år, och har revolutionerat bagerivärlden. Tack vare denna framgång och sin unika expertis inom premiumviennoiserie, som är spjutspetsen för dess internationella rykte, expanderar det franska varumärket och har nu 14 produktionsanläggningar.

Délifrance har en lång tradition av högklassig bakning och ett brett produktsortiment som uppfyller behoven hos kunder och konsumenter runt om i världen och har blivit en prioriterad partner. Dess expertis och produkternas kvalitet har befäst dess rykte hos både restauranger, distributörer och bagare.

Délifrance har en önskan om att utveckla allt hälsosammare, naturliga gourmetprodukter som är tillgängliga för alla, och är också helt och hållet engagerad i en mer socialt ansvarsfull affärsmodell som värnar om människor och planeten.

Nyheter

Baguette Prestige

Prestige sortimentet består av traditionella halvbaguetter, baguetter och Parisiens med ett rustikt utseende och en lätt smak av surdeg. Med spetsiga toppar och mjölat skorpa.

Läs mer »
Kardemummasnurra

Kardemummasnurra

Färdigbakad handknuten kardemummasnurra bakad på vetedeg med grovmalen kardemumma. Fylld med kardemummatfyllning och toppad med strösocker.

Läs mer »

Tårta Jordgubb

Jordgubbstårtan består av två Joconde kex, en vaniljdiplomatkräm, en jordgubbscoulis och generösa bitar av jordgubbar.

Läs mer »

Jobbannonser

Kontaktinformation

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top