Nu finns Pizza High Temp med två däck!

Beskrivning​

Nu finns Pizza High Temp med två däck!

Nu kan du grädda äkta napolitansk pizza utan att pyssla med ved, eld och rökgaser. Sveba Dahlen erbjuder ytterligare en ugn i familjen P-Serien Pizzaugnar. P602 High Temp har genomgått kanske de hårdaste av tester och provbakats av både italienska och amerikanska samt svenska pizzaproffs. Allt för att kunna presentera, troligtvis, den bästa pizzaugnen på marknaden.

Den energieffektiva P602HT gräddar såväl jämnt som värmeeffektivt i hög temperatur. Ugnens maxtemperatur är 500°C. Att baka i dessa höga temperaturer kräver sin användare då P602 håller värmen jämn längs hela gräddningstiden och alltså ligger stadigt på inställd temperatur. Den rekommenderade baktiden om ca 60-120 sek bör hållas, för att undvika bränd botten!

Framgången med Sveba Dahlens pizzaugnar beror på kvalitet. Ergonomin är väl genomtänkt med en gedigen, robust och fjädrande luck-konstruktion samt genomtänkta och svala handtag. Arbetshöjden är optimerad för att skapa en bättre arbetsmiljö liksom den täta isoleringen för att i möjligaste mån undvika läckage av värme ut i restaurangköket.

Pizza High Temp är som sina syskon i P-Serien försedd med effektiv belysning, robusta och låsbara hjul och en användarvänlig styrpanel med turbofunktion och inbyggt veckour, energisparfunktion och funktion där över- och undervärme kan regleras separat är standard.

Med Pizza High Temp får du en högeffektiv pizzaugn med en låg underhållskostnad då de robusta delarna har lång livslängd. En energieffektiv ugn gör också mindre åverkan på miljön. Ugnen är dessutom återvinningsbar till ca 96%.

Scroll to Top