Runnzell AB

Runnzell AB

Runnzell AB är ett litet familjeföretag med ett stort hjärta. Se och läs mer på vår hemsida: https://runnzell.se

Tillsammans inom företaget har över 80 års erfarenhet från olika roller inom livsmedelsbranschen, främst inom dagligvaruhandeln men även från servicehandeln & grossistledet. Efter att ha fått upp ögonen för Feelia OY och deras fina produktsortiment så fanns det ingen tvekan, Vi tror benhårt på att det här är en del av lösningen på de miljö- och klimatmässiga utmaningarna vi alla står mitt uppe i just nu. Framtidens måltidslösningar. Moderna, hälsosamma, naturliga maträtter som hjälper alla köksverksamheter att spara in mycket kostsam arbetstid. Och som därtill minimerar matsvinnet till nära noll i alla led. Det är hållbara måltider det!

Vi strävar efter att i Norden introducera produkter som är hållbart framtagna med högsta krav på djurhållning och med ett sunt förhållningssätt till jordbruk. Vi vill vara en del i att öka andelen Nordiska råvaror i allas vår kost eftersom Nordiska råvaror ofta är sprängfyllda med bra innehåll och för att vi vill gynna våra egna Nordiska bönder. Vi eftersträvar inga eller så få tillsatser som möjligt är, mindre salt, socker, färgämnen och totalt onödiga smakförstärkare och mer naturliga smaker, färger och aromer. Vi är stolta över att de flesta av våra nuvarande produkter är tillagade eller förgräddade med sous vide-tillredning som princip. Med sous vide så uppnår du perfekt temperatur och behåller alla bra egenskaper som råvaran bär med sig.

Vår tanke för att uppnå ett, för båda parter, gynnsamt samarbete är att främst lyssna till er och era behov. Därefter försöker vi tillsammans hitta så bra lösningar som möjligt. Detta för att ni ska kunna få något nytt som verkligen tillför er verksamhet, som är bättre både för miljön och kroppen samt förenklar och gör verksamheten mer effektiv. Både i tid och pengar. Genom detta hoppas vi att ni då även får ett mycket bättre kunderbjudande. Oavsett er storlek eller era behov, om ni planerar att sälja produkterna i eget namn eller enligt våra koncept så hoppas vi att ni alltid ska känna att vi lyssnar till er och att vi gör vad vi kan för att hjälpa er med det hela, smått som stort.

Vi vill passa på att tacka för att ni visar intresse för våra produkter. Vi ses därute!

Kontakta oss

Scroll to Top