Restolution

Restolution är den ledande kassaregisterlösningen för HoReCa -sektorn i norden. Vi erbjuder omfattande försäljningsrapportering-, inventariedata- och kundhanteringslösningar för handlare.

Vi arbetar i samarbete med en bred bas av underleverantörer och partners för att utveckla paketlösningar av hög kvalitet, såväl som kundspecifika lösningar för restauranger, hotell, bensinstationer och specialbutiker.

Bolagets strategi baserar sig på ett ekosystem byggt omkring en molntjänst-baserad POS (Point of Sale) -produkt kallad Restolution. Den är skalbar för att möta kundens behov från genomförande av en ensam kassörsplats till hantering av stora kedjors hierarkier. Den centraliserade hanteringen av Restolutions stora antal bakgrundsfunktioner och rapportingsmöjligheter gör det lättare för dig att administrera hela affärsverksamheten.

Restolution POS -enheter innefattar traditionella stationära pekskärmar såväl som mobila, bärbara enheter. Integrerad utrusting omfattar: köksskärmar, beställningspaneler, självbetjäningsskärmar och kunddrivna köp- och beställningskanaler gjorda med teknik som stöder flera platformer. Det finns också en fullt integrerad webbshop som möjliggör hämt- och leveransbeställningar. Ett stort antal integrerade betalterminaler och betalningslösningar snabbar upp försäljningen och möjliggör snabbare och exaktare uppföljning av affärsverksamheten. Restolutions tjänster är i bruk hos omkring två tusen restauranger.

Kontakta oss

Scroll to Top