Oatly

Oatly

Oatly grundades på 90-talet efter att forskare vid Lunds Universitet gjort den revolutionerande upptäckten att naturliga enzymer kan omvandla fiberrik havre till näringsriktig flytande föda, perfekt anpassad för människor. Metoden är idag patenterad.
Idag är Oatly ett globalt företag och vi arbetar hängivet vidare med vår uppgift: att förbättra både enskilda individers och hela planetens välbefinnande med ett produktsortiment som hämtar sin kraft från havren.
Oatly finns av en enda anledning: vi vill göra det enkelt för folk att äta och dricka så att de mår bra och samtidigt slipper oroa sig för att de tär på planetens resurser. Eftersom hälsa och hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat, så är vi mer än bara ett livsmedelsföretag – vi är ett livsstilsföretag.
Vi har en snabb och accelererande tillväxt. Allt fler väljer att gå över till en växtbaserad kost för sin hälsa och för planetens skull.
Vårt huvudkontor finns i Malmö och vi har produktionsanläggningar i Sverige, Nederländerna, Singapore och USA. Våra produkter finns tillgängliga i nästan 30 länder i Europa, Nordamerika och Asien.

Kontakta oss

Scroll to Top