Haglund Industri

Haglund Industri tillverkar professionella kyl- och fryslösningar för restauranger och storkök.
Designade och producerade i Gällstad, Sverige.

I fem generationer har familjen Haglund haft egen tillverkning i fabriken i Gällstad. Från det tidiga bleckplåtslageriet till dagens högkvalitativa kylar har grundreceptet varit detsamma: lyssna på kunderna, var noggrann med detaljerna och sluta aldrig att utveckla teknik och funktion.

Vi har ett ständigt fokus och engagemang för att göra våra produkter så energieffektiva som möjligt. Mer effektiva enheter, bättre isolering och moderna kylmedier är några exempel på våra ansträngningar att minska miljöpåverkan.

Idag är Haglund Industris produktionsanläggning en av landets modernaste för kyl- och frysteknik. Utvecklad i generationer och med en ovärderlig kunskap under sitt tak. Här finns alla resurser för utveckling och tillverkning.

Vårt standardsortiment innehåller ett brett sortiment av kyl-frysprodukter för professionell livsmedelskonservering några av de produkter vi tillverkar är: Kylskåp, frysar, snabbnedkylningsskåp, kyldisplayer, vinkylar, upptiningskåp, serveringsenheter, kylrum för att nämna några.

Det är i traditionen som finns inbyggd i alla våra produkter och ger en finish och hållbarhet som gör oss smått unika.

Produkterna är dessutom grundligt testade. Först av oss, sedan av våra kunder. Prova själv och märk skillnaden.

BRIS – KYL- & FRYSSKÅP

VÅR SKÅPSSERIE BRIS HAR VI UNDER MÅNGA ÅR UTVECKLAT OCH FÖRFINAT. VÅR MÅLSÄTTNING HAR VARIT ATT UTVECKLA MARKNADENS MEST ENERGIEFFEKTIVA SKÅP MED EN BYGGKVALITET VI ÄR STOLTA ÖVER. MATERIALEN VI ANVÄNDER HÅLLER GENOMGÅENDE HÖG KVALITET OCH ÄR OPTIMERADE FÖR LÄGSTA MÖJLIGA ENERGIFÖRBRUKNING. VI VILL VARA SÄKRA PÅ ATT VÅRA KUNDER I DET PROFFESIONELLA KÖKET HAR DE BÄSTA REDSKAPEN FÖR EN LYCKAD OCH HÖGKVALITATIV MATLAGNING! FÖRDELAR: VARVTALSSTYRDA LÅGENERGIFLÄKTAR De främsta fördelarna med dessa fläktar är lägre energiförbrukning och mindre uttorkning av varorna. Att sen ljudnivån och därmed arbetsmiljön blir bättre är en bonus. ENERGIOPTIMERAD ISOLERING MED LÅGT U-VÄRDE Skåpen är isolerade med minst 60 mm polyuretan för att försäkra oss om att vi har ett så energitätt skåp som möjligt. HYGIENISK OCH TÄT KAPSLING För skåpets livslängd är det viktigt att det är hygieniskt och att det inte kommer in onödigt damm i maskinutrymmet. Vi har därför en tät och hygienisk ovansida samt en slät front. INTEGRERAD FÖRÅNGARE Vi har integrerat förångarfläkten i skåpets teknikutrymme. Det gör att den användbara skåpsvolymen blir större samtidigt som luftflödet optimerats för att spara energi. FÖRSTÄRKT DÖRR / CHASSI För att skåpen ska vara extra hållbara är de utrustade med kraftigare plåt i dörr och chassi. SMART TÖVATTENLÅDA Smart lösning på tölådan gör att den kan tas bort utan verktyg för enkel rengöring. Återvunnen värme från kompressorn används för att avdunsta vattnet. LED-BELYSNING Den belysning vi använder i våra skåp är av typen LED som har många fördelar: – Lätt att rengöra då den är integrerad – Vatten- och dammskyddad. – Livslängd på > 50 000h gör att den i praktiken aldrig behöver bytas. – Energiförbrukning som är upp till 85% lägre. – Jämnt fördelad ljusspridning.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top