Eckes-Granini Sverige AB

Eckes-Granini erbjuder Sveriges bästa utbud av juicer, fruktdrycker och smoothies. Här finns smaker för alla tillfällen och serveringslösningar för hotell, restauranger och andra verksamheter. Hos oss kan du hyra olika serveringslösningar och vi erbjuder rikstäckande service för all utrustning.

Eckes-Granini samlar flera starka varumärken under samma tak och vårt breda sortiment i kombination med inbjudande helhetslösningar gör det enkelt för dina gäster att njuta av det bästa från frukt. Med vår kunskap och erfarenhet om både råvaror, produkter och marknad kan vi hjälpa dig att hitta den lösning som passar just din verksamhet och ge dina kunder den bästa upplevelsen.

Brämhults Smoothies

Brämhults smoothies är ett hantverk av noga utvalda råvaror. Vår passion för frukt och grönt har resulterat i fantastiska smaker som är naturligt laddade med ingredienser som gör gott. Varje sort är funktionell men framförallt är den otroligt god. De är mättande nog för en lätt lunch och boostar energin mellan måltiderna eller innan träningspasset. Brämhults smoothies innehåller inget tillsatt socker och är gjorda på 100 % frukt och grönt.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top