Cold Water United Seafood Sverige

Cold Water United Seafood Sverige

Coldwater United Seafood är ett familjeföretag som grundades 1994. Vi producerar handskalade räkor i egen produktionsanläggning i Marocko sedan 2006. Vi levererar räkor till Danmark, Norge och Sverige som är huvudmarknad. Hela verksamheten drivs av Coldwater utan mellanhänder från råvara, produktion och logistik till försäljning.

Vår anläggning i Tanger är BRC certifierad – ett kvitto på allt arbete som görs i vår produktion. Certifieringen är den högsta globala standarden för livsmedelssäkerhet. Som leverantör och kund ger det en försäkran om att Coldwater alltid lever upp till de högsta kraven på livsmedelssäkerhet och kvalité. Givetvis är även all vår råvara MSC certifierad.

På plats i Marocko strävar vi efter att vara ett föregångsföretag som bidrar till samhällets uppbyggnad. Här kombineras marockans fingerfärdighet med skandinaviska värderingar.

Vi arbetar långsiktigt och erbjuder bra kvalité och hög service. Bra långa kundrelationer är viktiga för oss och vi är gärna delaktiga i säljarbetet för att utveckla både försäljning och arbetsrelation.
Hemsida: www.coldwaterseafood.se

Kontakta oss

Scroll to Top