Bureca Proffsen

Bureca grundades 1999 och är idag ett starkt växande familjeföretag. Hos oss får du en långsiktig trygghet med ansvar och service även efter försäljning och garanti. Vi har långvariga och trygga relationer med våra leverantörer och kunder.

Vi är en erfaren aktör med kvalitativa produkter till bra priser. Vi har allt under ett och samma tak från planering, projektering, dimensionering, försäljning till installation och service.

Planerar du att starta en ny livsmedelsbutik, restaurang, café eller utrusta din befintliga med nya och fräscha utrustningar? Vi har smarta lösningar! Upptäck du också varför så många av våra kunder fortsätter att välja oss. Tillsammans skapar vi något utöver det vanliga!

Butik

Planerar du att starta en ny livsmedelsbutik eller utrusta din befintliga med nya och fräscha kyldiskar? Vi är specialiserade inom kylanläggningar och kylutrustning, och kan erbjuda helhetslösningar för dig oavsett dina utmaningar och storlek på butik eller varuhus. Vi har displaykyldiskar, displaykylskåp, frysdiskar och självklart kylrum och frysrum som du kan använda för att locka nya kunder med. Besök oss i montern och upptäck själv vilken utrustning som passar din butik.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top