Fish cakes av vildfångad liten grönländsk hälleflundra

Beskrivning​

Fish cakes av vildfångad liten grönländsk hälleflundra

Royal Greenlands nya fish cakes är saftiga och har den välkända traditionella smaken. De är färdigstekta och har en härligt spröd stekyta och perfekt fast konsistens (innehåller 65 % fisk). De väger 60 g styck och är lokalt producerade i Randers.

Fish cakes från Royal Greenland består av 65 % vildfångad liten grönländsk hälleflundra (Reinhardtius hippoglossoides) samt 35 % ekologiska ingredienser som de nyttiga baljväxterna kikärtor samt potatis, lök och selleri.

De är rika på nyttiga omega-3-fettsyror eftersom liten grönländsk hälleflundra är en härligt fet fisk med ett naturligt högt innehåll av omega-3. Fish cakes är även gluten- och laktosfria samt märkta med det gröna nyckelhålet och Clean Label. Clean Label innebär att de inte innehåller några konstgjorda tillsatser.

Fish cakes är lätta och snabba att använda eftersom de är färdigstekta och därför bara kräver kort uppvärmning i ugn (10-12 min. i 180°C varmluft) direkt från frysen. De ska värmas upp till en innertemperatur på minst 75 °C före servering.

Fish cakes väger 60 g styck och finns i kartonger om 5 kg.

Kom förbi vår monter på Fastfood & Café & Resturant Expo Göteborg 2022 (D:21) och upplev våra fish cakes. Kom och få massor av inspiration till spännande recept.

Kontakta Royal Greenland om du vill ha mer information.

Scroll to Top