Menigo – En del av Sysco

Menigo – En del av Sysco

Tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Menigo levererar mat, utrustning och dryck till din verksamhet. Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern för dig som arbetar professionellt inom restaurang, servicehandel och storkök. Våra säljare, produktspecialister och köksmästare hjälper dig med det mesta för att din kundupplevelse hos oss ska bli så bra som möjligt.

Menigo erbjuder dessutom en mängd olika digitala tjänster! Vi hjälper dig med allt ifrån menyplanering och att handla varor online, till digital inventering och leveransuppdateringar direkt i mobilen. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra digitala verktyg – allt för att förenkla din vardag.

Via vår kundklubb Menigo Partner kan du få hjälp att öka hållbarheten på din krog, till exempel genom grön el och smarta lösningar för att minska matsvinn. Bemanning, säkerhet, lönsamhet och marknadsföring är andra viktiga delar där vi kan underlätta.

Välkommen till Menigo!
Med Menigo får du en samarbetspartner, från gård till gaffel. Tillsammans skapar vi hållbara måltider genom livets alla skeden.

Kontakta oss

Scroll to Top