Paul Svensson i live köket på FFCR mässan

ÅRETS STÖRSTA BRANSCHEVENT I SÖDRA SVERIGE

Äntligen kan vi träffas fysiskt igen, helt utan tekniska strul. Välkommen tillbaka in i en värld fylld av nyheter, inspiration, oväntade möten och nya möjligheter. Här träffar du de större ledande leverantörerna likväl som de små lokala uppstickarna. Under ett och samma tak får du här en komplett överblick över vad branschen har att erbjuda.

Psst… Du vet väl om att FFCR även finns i Stockholm, Göteborg, Helsingfors och Tammerfors?

Bli först med det senaste, här hittar du allt du behöver under ett tak

Träffa södra Sveriges beslutsfattare i din monter på mässan

Vi värnar om din säkerhet, trygghet och hälsa.

Din och vår hälsa och säkerhet kommer alltid i första hand. Även om restriktionerna i samhället nu lyfts, så har vi valt att anpassa våra anläggningar och mötesplatser för att vi återigen ska få uppleva säkra event och evenemang. Easyfairs har därför under sommaren genomfört en Covid-19 certifiering samt att vi inlett ett globalt partnerskap med SGS- världens ledande inspektions-, verifierings-, test- och certifieringsföretag.

ÅRETS TEMA ''THE NEW NORMAL''

De senaste åren har omformat det vi tidigare sett som normalt och nya beteenden och kreativitet har lett till nya vanor och behov. Hur ser det ut på andra sidan pandemin och framtiden efter det? 

VÅR HÅLLBARHETSPOLICY

Vi behöver alla ta ett större ansvar för vår planet och se över de fotavtryck vi lämnar efter oss. Vår hållbarhetspolicy är viktig för att inspirera alla på vår mässa att tänka mer hållbart. Här kan du läsa vad vi som mässarrangör gör i vårt arbete för hållbara event.

BLI FÖRST MED DET SENASTE

Ta del av nyhetsbrevet och få unika erbjudanden, de senaste trenderna och nyheterna om branschen.

VAD SÄGER VÅRA BESÖKARE?

Vi är här för att hitta nya leverantörer och är intresserade av kött och fisk vilket mässan har ett väldigt bra utbud av. Under 45 minuter har vi lyckats knyta 4 nya kontakter.

Emelie Ek. Barchef, Izakaya Koi AB

PLUSUTSTÄLLARE

Menigo

samarbetspartners

Convenience STore Sweden och FFCR
Besöksliv Visita och FFCR
Tidningen Hotell & restaurang och mässan FFCR
Hotell % Restaurang Torget och FFCR
BFS och FFCR
Tidningen bröd och FFCR
Scroll to Top