FFCR Malmö

Följ oss på våra sociala medier för de senaste nyheterna

Tycker du att namnet Fastfood & Café & Restaurant Expo är klurigt att memorera?
Vi vill att du lätt ska kunna hitta oss och därför kan du söka upp oss under FFCR på sociala medier.

På våra sociala medier får du ta del av de senaste nyheterna om mässan, om våra utställare, trender och de senaste nyheterna i branschen. Vi finns där du finns, du vet väl att vi finns på Instagram, Facebook och Linkedin?

Efter en hård tid för många företag ser vi nu fram emot en revansch för branschen och för vår del kommer vi slå på den stora trumman och arrangera hela 3 mässor 2022 i städerna Malmö, Stockholm och Göteborg.
Vi planerar nu för fullt inför mässorna nästa år som kommer fyllas av spännande koncept och branschpersonligheter och vi ser verkligen fram emot att få träffa dig på mässgolvet igen! Med det sagt följ resan fram till mässan på våra kanaler så får du veta mer!

Scroll to Top