En matig podd av FFCR

Vi snart släpper en podcast! – En Matig Podd!

Nu till hösten släpper vi på Fastfood & café & restaurant – En Matig Podd.
De första avsnitten kommer att styras av den hyllade stjärnkocken Paul Svensson som tillsammans med en gäst samtalar om aktuella ämnen för branschen med allt ifrån de senaste trenderna och anpassningar i restaurangbranschen.

Paul Svensson

Gäster i podcasten
I varje avsnitt kommer Paul att samtala med en ny gäst med erfarenhet inom avsnittets ämne. De första avsnitten gästas av välkända ansikten som Siri Barje, Linda och Maria från Food Pharmacy och Jens Dolk. Vi ser poddcast formatet som ett riktigt bra forum för branschen att kunna samtala om förändringar, nyheter trender och problem som branschen stöter på.

Håll utkik på våra sociala medier för mer information om när poddcasten släpps!

Gäster i poddcasten En Matig Podd
Scroll to Top